Despre

Suntem o firma de instalatori Constanta cu experienta vasta in domeniul instalatiilor sanitare, de gaze sau termice pregatita sa iti ofere servicii complete si personalizabile, simplu de accesat oricand ai nevoie de ele. Ne gasesti in Constanta, ne poti contacta rapid on-line sau telefonic pentru programarea interventiilor si pentru verificari, reparatii, modernizari, proiectari si realizari de instalatii noi.

Noi suntem printre putinele firme din Constanta care pune accent pe calitate si pe profesionalism inainte de orice, asa ca te vei putea baza pe interventiile noastre de fiecare data cand apar probleme la instalatii. Si le vei avea fix cand ai mai mare nevoie de ele, fara intarzieri.

Instalatorii nostri autorizati se vor asigura ca la fiecare interventie ai cele mai bune rezultate, ai toate defectiunile rezolvate si poti folosi instalatiile de care aveai nevoie, daca realizezi unele noi.

Specialistii de la firma se deplaseaza rapid in Constanta, nu ne astepti, respectam toate programarile, evalueaza instalatiile si iti spun ce se poate face pentru remedierea problemelor observate. Cu o firma de instalatori Constanta poti sa termini rapid orice reparatie, ai servicii de cea mai buna calitate la dispozitie oricand, primesti si garantie si sfaturi de intretinere si de utilizare corecta.

Consiliere si echipamente omologate, speciale pentru interventii eficiente

Investim in permanenta in echipamente omologate moderne pentru interventii oricat de complicate, avem de fiecare data cele mai bune abordari si metode de interventie in asa fel incat rezultatele pe care le obtinem sa fie peste asteptarile clientilor.

Raspunsurile la toate intrebarile tale legate de interventii si de instalatii le vei afla de la consilierii nostri specialisti. Ei sunt pregatiti sa iti raspunda la orice nelamuriri, au toate informatiile actualizate pentru a te ajuta sa intelegi ce vom face pentru tine. Consilierea este acordata permanent, inainte de interventie si in timpul acesteia in asa fel incat fiecare client sa stie ce decizie sa ia mai departe.

4.4/5 - (94 votes)