common-plumbing-issues-and-how-to-fix-them

Probleme comune ale instalațiilor sanitare

Common Plumbing Issues And How to Fix Them

Problemele de instalații sanitare pot apărea oricând. Unele dintre probleme sunt minore și pot fi rezolvate fără asistență profesională. Cu toate acestea, există probleme pe care doar un instalator expert le poate rezolva în mod satisfăcător. În continuare sunt prezentate câteva dintre problemele comune cu care se confruntă gospodăriile cu probleme de instalații sanitare:

Presiune scăzută a apei

Presiunea slabă a apei este cauzată, în general, de țevile înfundate. Primul lucru pe care ar trebui să îl verificați este dacă presiunea apei este scăzută atât la robinetele de apă caldă, cât și la cele de apă rece. Acumulările de calciu în aerator sunt probabil motivul dacă presiunea apei este scăzută atât în partea caldă, cât și în cea rece. Presiunea scăzută a apei poate fi rezultatul unei probleme mai complicate.

Toaletă cu funcționare

Probleme precum toaleta care curge pot irosi multă apă și pot cauza neplăceri. Toaleta funcționează atunci când spălarea nu reușește să oprească curgerea apei în vas. Problemele minore ale toaletei cu spălare pot fi rezolvate cu puține cunoștințe. Primul pas este de a găsi piesa care cauzează această problemă. Dacă nu sunteți familiarizat cu sistemul, este recomandabil să consultați un instalator profesionist pentru a remedia imediat problema.

Canalizare înfundată

Atunci când o substanță lipicioasă sau dură trece prin țevi sau chiuvete, aceasta provoacă obstrucție. Există mai multe tehnici utilizate pentru a curăța canalizarea și chiuvetele. Folosirea unui produs chimic adecvat poate rezolva obstrucția minoră. Cu toate acestea, substanțele chimice nu sunt întotdeauna sigure. Cea mai bună abordare este să apelați la o companie de instalații sanitare pentru a rezolva problema în siguranță.

Cada cu scurgere lentă

Scurgerea căzii plină de păr și resturi poate încetini scurgerea apei din cadă. Obiectele care cauzează această problemă pot fi îndepărtate cu perechea de clești cu nas ac. Uneori, poate fi greu pentru gospodari să îndepărteze resturile blocate în scurgere. Dacă nu aveți experiența și instrumentele necesare pentru a efectua chiar și sarcinile ușoare de instalații sanitare, cum ar fi îndepărtarea resturilor, apelați imediat la un instalator de încredere.

Țevile care prezintă scurgeri

Există probleme de instalații sanitare care ies la suprafață doar atunci când se efectuează o inspecție amănunțită. O țeavă care prezintă scurgeri este una dintre aceste probleme. Scurgerile pot provoca daune ireparabile. Acesta este motivul pentru care experții recomandă inspecții regulate. Nu este corect să remediezi o problemă de instalații sanitare temporar. O reparație sau o înlocuire în timp util și durabilă vă poate economisi timp și bani.

Oricare ar fi natura unei probleme de instalații sanitare, dacă nu aveți abilitățile și echipamentele necesare pentru a o rezolva, apelați imediat la un contractor de instalații sanitare pentru a remedia problema, astfel încât să puteți evita daune suplimentare.

Dunn Rite Plumbing este o echipă calificată și experimentată de instalatori din Edmonton care ia în serios fiecare problemă și oferă soluții durabile și rapide la toate tipurile de probleme de instalații sanitare. Contactați-ne dacă aveți nevoie de ajutor.

4.6/5 - (69 votes)
20 raspunsuri
 1. Adelina Nache says:

  Da, este important să fim atenți la igiena și întreținerea instalațiilor sanitare pentru a evita problemele neplăcute.

  Răspunde
 2. Claudiu Codrin says:

  Da, înțeleg perfect. Uneori, scurgerile pot apărea și pot provoca pagube mari dacă nu sunt reparate la timp.

  Răspunde
 3. Iuliana Zimbrean says:

  Uneori, mi se pare că problemele cu instalațiile sanitare apar mereu în momentele cele mai nepotrivite.

  Răspunde
 4. Raluca Oncea says:

  Într-adevăr, problemele cu instalațiile sanitare pot deveni foarte neplăcute și stresante. Este important să le avem în vedere și să le menținem într-o stare bună pentru a evita astfel de situații neplăcute.

  Răspunde
 5. Miruna says:

  Da, înțeleg foarte bine. O instalație sanitară defectă poate cauza multe neplăceri și poate necesita reparări costisitoare. Este important să fim atenți și să le întreținem în mod regulat.

  Răspunde
 6. Raluca Oncea says:

  O instalație sanitară defectă poate cauza disconfort și probleme financiare. Este esențial să acordăm atenția necesară pentru a le menține într-o stare bună.

  Răspunde
 7. Andreea Dalca says:

  Este important să avem pe cineva de încredere care să ne rezolve problemele cu instalațiile sanitare în caz de nevoie.

  Răspunde
 8. Florin Adam says:

  Sunt de acord, este esențial să avem grijă și să întreținem în mod regulat instalațiile sanitare pentru a evita neplăcerile și costurile suplimentare.

  Răspunde
 9. Mario says:

  Da, este întotdeauna crucial să acordăm atenție nevoilor și problemelor instalațiilor sanitare pentru a evita inconveniențe și costuri suplimentare.

  Răspunde
 10. Natalia Ion says:

  Trebuie să fim atenți la scurgerile de apă și să le rezolvăm cât mai repede posibil, pentru a evita pagubele și problemele ulterioare.

  Răspunde
 11. Tudor says:

  Este crucial să avem grijă de igiena instalațiilor sanitare și să fim atenți la eventualele defecte pentru a evita problemele și costurile suplimentare.

  Răspunde
 12. Alin Bucinschi says:

  De asemenea, este important să fim atenți la funcționarea corectă a robinetelor și să nu le lăsăm să curgă în mod constant pentru a economisi apă.

  Răspunde
 13. Florentina Bucur says:

  Este important să fim atenți și să întreținem în mod regulat instalațiile sanitare pentru a preveni apariția unor probleme majore.

  Răspunde
 14. Marian says:

  Unele probleme comune ale instalațiilor sanitare pot include scurgeri la robinete, înfundarea conductelor sau defectarea sistemului de canalizare. Este important să fim atenți la aceste aspecte și să le rezolvăm în mod prompt pentru a evita problemele mai grave.

  Răspunde
 15. Client Cozma says:

  Este necesar să avem grijă de întreținerea și remedierea problemelor la instalațiile sanitare pentru a asigura funcționarea corectă și a preveni eventualele neplăceri.

  Răspunde
 16. Daniel says:

  Trebuie să avem în vedere și calitatea materialelor utilizate în instalațiile sanitare pentru a evita deteriorările și scurgerile neplăcute.

  Răspunde
 17. Daniel says:

  O altă problemă comună a instalațiilor sanitare poate fi infiltrația apei în pereți sau pardoseală, ceea ce poate duce la deteriorări structurale și apariția mucegaiului.

  Răspunde
 18. Daniela says:

  Trebuie să fim atenți și să nu amânăm rezolvarea problemelor cu instalațiile sanitare, pentru a evita pagube sau situații neplăcute ulterioare.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *