6-signs-indicating-clogs-in-sewer-pipes-and-possible-solutions

6 Semne care indică înfundarea conductelor de canalizare și posibile soluții

Înfundarea țevilor de canalizare: aceste câteva cuvinte sunt temute de proprietarii de clădiri din întregul oraș Edmonton și poate din întreaga lume. Reparațiile la conductele de canalizare sunt de obicei costisitoare, iar rezidenții sunt în general responsabili pentru părți din conducta de canalizare care merge din clădiri până la stradă. În unele zone, rădăcinile copacilor pot crește prin țevi, murdăria se acumulează și înfundă țevile, iar țevile mai vechi din lut sau oțel se pot dezintegra complet cu timpul. Din fericire, dacă puteți detecta unele indicii inițiale ale unor defecțiuni ale instalațiilor sanitare, de obicei se pot economisi bani și stres.

Experții spun că în fiecare an proprietarii de clădiri cheltuiesc o sumă bună de bani pentru a-și repara canalele sau țevile din baie și bucătărie. De asemenea, experții susțin că imobilele care își fac inspecții regulate ale conductelor de canalizare de la servicii profesionale de instalații sanitare sunt considerabil mai puțin expuse riscului de a se confrunta cu reparații. Această constatare poate fi folosită pentru a deduce că inspecția și identificarea regulată a unei înfundări vă poate economisi bani, stres, resurse și mai ales timp prețios.

Scurgere lentă

Scurgerea lentă a căzilor de baie și a chiuvetelor poate fi iritantă. În astfel de situații problematice, poate fi tentant să reacționați pur și simplu turnând lichide puternice în scurgerea blocată, dar acest lucru nu este de ajutor atunci când este vorba de țevi mai vechi, deoarece acestea sunt deja foarte uzate. Țevile mai vechi pot fi ușor consumate sau corodate de aceste produse foarte reactive.

În plus, o țeavă de scurgere lentă este adesea primul indiciu al unei probleme sanitare majore. Pentru a proteja conductele de canalizare, nu ezitați, apelați la un instalator profesionist atunci când descoperiți o țeavă de scurgere lentă. O firmă de instalații sanitare vă poate oferi o evaluare expertă a celui mai bun mod de a repara sistemul de canalizare al clădirii dumneavoastră.

Mirosuri rele sau sunete ciudate

Mirosurile puternice și sunetele neobișnuite sunt, de asemenea, semnele inițiale ale unei probleme la conducta de canalizare. Reparația conductei de canalizare poate fi necesară dacă toaleta dvs. scoate zgomote ciudate sau dacă în curtea dvs. apare o scurgere de canalizare.

Apă în fundație

Canalizările deteriorate pot provoca infiltrarea de umiditate suplimentară prin fundațiile clădirii. Crăpăturile din jurul fundației clădirii dvs. sau umiditatea din pereți sau din subsol necesită o atenție rapidă și poate o observație profesională pentru a verifica dacă umiditatea nu este cauzată de o scurgere de țeavă sau de canalizare.

Nivelurile de apă din toaletă se schimbă

Dimineața, se poate observa că nivelul apei din vasul de toaletă este scăzut. În timp ce, aseară, vasul poate fi aproape plin. Astfel de schimbări ale nivelului apei sunt adesea un semn al unui sistem de canalizare defect. Asigurați-vă că apelați la un instalator profesionist dacă observați acest fenomen.

Subsol de scurgere pete de drenaj

În plus, o țeavă de scurgere lentă este adesea primul indiciu al unei probleme sanitare majore. Pentru a proteja conductele de canalizare, nu ezitați, apelați la un instalator profesionist atunci când descoperiți o țeavă de scurgere lentă. O firmă de instalații sanitare vă poate oferi o evaluare expertă a celui mai bun mod de a repara sistemul de canalizare al clădirii dumneavoastră.tains around basement drains are another indication that the sewer line is leaking and the seepage is building up. This might be a small detail to check for but it remains one of the first signs of a problematic sewerage system in your building.

Insecte și dăunători Creștere

O conductă deteriorată este ca un magnet pentru șobolani și pentru majoritatea insectelor târâtoare. Reparațiile conductelor de canalizare pot fi foarte importante dacă se observă o creștere a numărului de insecte târâtoare în clădirea dumneavoastră.

În unele situații, problemele de canalizare pot fi rezolvate cu un simplu petic; un profesionist în instalații sanitare va acoperi pur și simplu conducta care curge, dar nu sugerăm acest lucru ca soluție pe termen lung. Pe de altă parte, în clădirile mai vechi, această abordare nu este deloc utilă și va crește costul reparațiilor pe parcurs.

Soluții pentru un sistem de canalizare înfundat

Există mai multe soluții pentru a obține un sistem de canalizare care să funcționeze corect în clădirea dumneavoastră. O țeavă care prezintă scurgeri nu trebuie luată cu ușurință. Deoarece indică faptul că și alte țevi pot fi pe punctul de a ceda sau poate că există scurgeri. Pentru a vedea dacă sistemul dvs. de canalizare poate rezista, un instalator profesionist poate trimite o cameră video de la distanță prin rețeaua de conducte.

Dacă o țeavă este pe cale să se spargă, camera o va expune. Dacă întregul sistem de canalizare este învechit și slăbit, este mai bine să îl înlocuiți pur și simplu sau să îl reparați temeinic. Deși aceasta poate părea o lucrare costisitoare, beneficiile sale sunt mult mai mari. Avantajul unui sistem de canalizare reparat și întreținut corespunzător este că o nouă conductă de canalizare nu va fi necesară decât peste mulți ani.

Angajați profesioniștii

Profesioniștii din orice domeniu sunt de departe cea mai bună alegere și, prin urmare, trebuie să fie angajați pentru a face treaba cum trebuie. Angajarea unor profesioniști pentru problemele de instalații sanitare ale clădirii vă va economisi mult mai mult decât timp și bani.

Inițierea inspecției complete

O soluție pe termen lung pentru a avea un sistem de canalizare care să funcționeze pe deplin este de a face inspecta întreaga clădire. Profesioniștii au abordările lor unice pentru a găsi problemele. Aceștia se pot asigura că nu este lăsată nicio portiță de greșeală, deoarece inspectează clădirea dumneavoastră în mod corect.

Identificați sursa problemei

Odată ce clădirea este inspectată în întregime, se va găsi sursa înfundării canalizării. Odată găsită, sursa trebuie să fie abordată pentru a împiedica deteriorarea conductelor. Acest lucru va oferi proprietarilor clădirii o ușurare, deoarece nu vor mai trebui să își asume nimic.

Repară sursa, nu blocajul

Nu în ultimul rând, soluția propusă va fi aceea de a aborda sursa problemei și nu de a folosi o soluție temporară. Remedierea sursei va face ca clădirea să fie sigură și să poată funcționa pentru o perioadă lungă de timp fără costuri suplimentare.

4.5/5 - (72 votes)
8 raspunsuri
 1. Patricia Reiter says:

  Am întâmpinat și eu probleme cu canalizarea în trecut și cred că acest articol va fi de mare ajutor! Mulțumesc pentru sfaturi!

  Răspunde
 2. Răzvan Cojocaru says:

  Mulțumesc pentru informații utile! Este bine de știut cum să identificăm și să rezolvăm problemele cu conductele de canalizare.

  Răspunde
 3. George says:

  Este important să fim conștienți de semnele înfundării conductelor de canalizare și să acționăm prompt pentru a rezolva problemele. Vă mulțumesc pentru informațiile utile!

  Răspunde
 4. Claudiu Enache says:

  Vă mulțumesc pentru informații! Este important să fim vigilenți în ceea ce privește înfundarea conductelor de canalizare.

  Răspunde
 5. Lavinia Bogdan says:

  Este important să fim atenți la semnele înfundării conductelor de canalizare și să acționăm în consecință. Mulțumesc pentru informații utile!

  Răspunde
 6. Gabriel says:

  Mulțumesc pentru informațiile relevante! Este bine să fim pregătiți pentru a rezolva potențialele probleme legate de canalizare.

  Răspunde
 7. Ionuț says:

  Trebuie să fim atenți la semnele de înfundare a conductelor și să intervenim cât mai rapid pentru a evita problemele mai mari. Mulțumesc pentru informațiile relevante!

  Răspunde
 8. Raul Matei says:

  Este bine să știm cum să recunoaștem semnele înfundării conductelor de canalizare pentru a putea acționa la timp și preveni problemele. Mulțumesc pentru informațiile relevante!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *